15 d’abr. 2012

Publicitat



Després de treballar amb Alejandro Sanz o preparar l'espot de marques tan prestigioses com Mercedes Benz, Alejandro Toledo ens sorprén amb l'anunci de Cáritas, una entitat vinculada a l'església catòlica, dedicada a la caritat i a ajudar els més necessitats a través dels seus menjadors socials..
Llegim en El País que Alejandro ha fet la feina de bades i que trobà la motivació en contemplar un antic company de treball i adonar-se'n que es dirigia a un menjador social. La imatge de persones relativament ben vestides que acudien als menjadors socials de Madrid el va impactar i pensà que moltes persones, com a conseqüència de la crisi, havien perdut recentment el treball, la casa... i s'havien vist, de sobte, immerses en la pobresa. Aquest problema està més generalitzat hui en dia del que pensem; per això va decidir de manera altruista ajudar amb la seua feina Cáritas i el resultat és impecable.
Els nous pobres han estat el motiu elegit perquè la societat prenga consciència de la realitat de moltes famílies. La pena, com sempre, és que de nou es perpetuen missatges basats en la caritat i no en la justícia social.

(Tret del blog de l'amic Francesc López)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada